Avsporing til Obos2016

Moderator: Larsen

Svar
RaymondEngmark
Innlegg: 2389
Registrert: lør apr 09, 2011 4:41 pm

Avsporing til Obos2016

Legg inn av RaymondEngmark » ons feb 24, 2016 11:58 pm

Jeg har ombestemt meg, jeg tror ikke Halvorsen lykkes i FFK. Dvs de havner kanskje på kvallik, men ikke noe mer enn det. Han var en middels trener som traff blink med Glimt. Nå skal han lage samme vaffelrøra på nytt, men med egg fra i fjor. Det virker bare for obvious til at de kan gå.
Kristatistisk

ecke
Innlegg: 1866
Registrert: tir mar 25, 2008 10:06 pm

Re: Hvor ble dem av?

Legg inn av ecke » tor feb 25, 2016 2:08 am

Raymond: JHH/FFK er i ferd med å stille et "Tippeligalag" til seriestart. De er på jakt etter målgjører (trolig ikke Ibba): Per M. Kristiansen, Haugesund - Magne Simonsen, Molde, Thømt Jensen, S08, Straith, FFK, Erik Tønne, Bodø/Glimt - Filip Westgård, FFK, Patrick Karoliussen, Follo, Kristian Brix, Bodø/Glimt - Mats Kaland, Varberg, Steffen Nystrøm, FFK, Mouhamadou N'diaye, Diambars.

RaymondEngmark
Innlegg: 2389
Registrert: lør apr 09, 2011 4:41 pm

Re: Hvor ble dem av?

Legg inn av RaymondEngmark » tor feb 25, 2016 3:15 am

ecke: Jeg syntes også det ser ut som et tippeligalag. Men hadde det vært et tippeligalag ... så hadde spillerne allerede spilt i tippeligaen. De som har vært i Glimt syntes jeg har vist at dem ikke hører hjemme i TL. Magne Simonsen ... jeg er ikke så sikkert på han blir bedre av å gå et nivå ned. For all del, FFK blir ikke noen kasteball med det laget. Vi får se hvem som har rett når sesongen er over :)
Kristatistisk

Brukeravatar
ingen87
Innlegg: 6125
Registrert: tor mar 27, 2008 10:22 am
Sted: Saltdal
Kontakt:

Re: Hvor ble dem av?

Legg inn av ingen87 » tor feb 25, 2016 9:50 am

Enig med Raymond. Det laget der er "nesten" et Tippeligalag. Tipper FFK og Jan Halvor på en kvalikkplass i år. Og det er vel strengt talt bra med tanke på de siste sesongene?
Førr Evig!

Brukeravatar
Novi
Innlegg: 6681
Registrert: tor apr 01, 2004 4:56 pm
Sted: Trondheim

Re: Hvor ble dem av?

Legg inn av Novi » tor feb 25, 2016 12:01 pm

Tja, hvilke andre 1. divisjonslag er det som utpeker seg som favoritter, da? FFK er ikke en garantert 1.plass, men er noen andre det?
Una mas cerveza.

Brukeravatar
Shredd
Innlegg: 1579
Registrert: ons mar 26, 2008 3:51 pm
Sted: Oslo
Kontakt:

Re: Hvor ble dem av?

Legg inn av Shredd » tor feb 25, 2016 12:17 pm

Jeg synes Sandefjord, Mjøndalen,Sandnes Ulf og FFK begynner å skille seg ut. En av de vil trolig tabbe seg ordentlig ut, og to andre lag blander seg sikkert inn oppe i teten.
Mjøndalen har en spillestil som passer 1. div perfekt, dødballer er gjerne det som skiller divisjoner mest. Sandefjord blir ikke like hardt straffet i 1.div og går trolig tilbake til 3 backsforsvaret sitt. Sandnes Ulf og FFK satser hardt, Ulf er trygge bakover og har fått inn en del spennende framover. Har beholdt Pontus Engblom og fått inn Bojan Zajic. FFK er spennende, men vil ta tid å få de samkjørt tror jeg med så mange nye. Kristiansund synes å være svekket fra i fjor. Hødd også. Ranheim vet man liksom aldri med. Jerv er betydelig svekket med å ha mistet en dyktig trener og Ohi.

Brukeravatar
Cheese Smirnoff
Innlegg: 5822
Registrert: ons mar 26, 2008 5:02 pm
Sted: Steigen, eksil i Trondheim

Re: Hvor ble dem av?

Legg inn av Cheese Smirnoff » tor feb 25, 2016 2:07 pm

FFK har et solid, rutinert 1.divisjonslag, men det er jo som Engmark påpeker: man spiller ikke i 1.divisjon hvis man fortsatt er en solid Tippeliga-spiller, og hvis det blir opprykk i år er disse spillerne neppe blitt mye bedre Tippeliga-spillere neste år enn de var i fjor. Og det var jo problemet med JHHs rekrutterings-problem. Han hentet altfor ofte spillere som var nesten gode Tippeliga-spillere, og det fikk vi nesten svi for de to årene i Tippeligaen. Det overrasker meg ikke hvis FFK rykker rett opp, men jeg tror ikke på noen Tippeliga-suksess påfølgende år. For Glimt vil det forhåpentligvis bety minst ett svakere lag i serien, hvis vi holder oss oppe denne sesongen.
Heia, heia, heia!

- Ole-Gunnar Iversen

Wendigo
Innlegg: 1045
Registrert: ons okt 01, 2008 5:03 pm

Re: Hvor ble dem av?

Legg inn av Wendigo » tor feb 25, 2016 5:10 pm

Sandefjord blir sterke, sannsynligvis Mjøndalen, vet ikke Ulf, men er litt usikker hvor raskt de får positiv effekt i planck city... Og så er det alltid en overraskelse som ingen har tenkt på. Nok mange om beinet til at det ikke er åpenbart.
In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move.
-Douglas Adams-

RaymondEngmark
Innlegg: 2389
Registrert: lør apr 09, 2011 4:41 pm

Re: Hvor ble dem av?

Legg inn av RaymondEngmark » tor feb 25, 2016 6:03 pm

Holder også en knapp på Sandefjord og Mjøndalen. Har ikke fulgt med hva de har gjort av utskiftninger, men at Sandefjord har behold Lars Bohinen er smart. Han har vanvittig mye fotball i hodet selv om han er i overkant fotballromantisk. Men han har fått en tippeligaerfaring han ikke hadde fra før, og kjenner 1. divisjon fra før. Tror Sandefjord finspiller jeg opp i TL, forsterker seg relatvit mye og etablerer seg i TL.

Mjøndalen blir nok som vi så mot Glimt, innsats til krampa tar dem, også har dem i tillegg kvalitet nok til å vinne fotballkamper. Dem har vel ikke mistet mange etter tippeligasesongen, så dem har et godt mannskap og nå med tippeligaerfaring.

Førstedivisjon er jo en yatzy-liga. Det blir garantert noen som overasker negativt og sliter, kan godt bli FFK - man vet ALDRI. På samme måte er det også alltid noen som overpresterer vanvittig i forhold til spillermatriell. Spesielt de siste årene.

JHH er en flink mann altså, men jeg tror matchen med Glimt var usedvanlig bra. I alle andre klubber ville han vært sparket i sommer. Men husk nå på hvem han henter. Blix, som var mye på benken og ikke akkurat overpresterte. Samme gjelder Tønne. Ndiaye likte jeg, men det var mye bambi on ice. Og så videre. Han har heller ikke Ibba, Badou eller Sane som han hadde med Glimt. Det ser bra ut på papiret men det er ikke så mye kvalitet som man skulle tro - mener nå jeg.
Kristatistisk

Knuta
Innlegg: 6318
Registrert: man mar 29, 2004 10:03 am
Sted: Oslo

Re: Hvor ble dem av?

Legg inn av Knuta » man mar 14, 2016 1:25 pm

FFK med JHH som sjef imponerer lite i treningskampene. Uavgjort mot Strømmen, tap mot Jerv og 0-0 mot nyopprykket KFUM.

Svar

Hvem er online

Brukere i dette forumet: Bing [Bot] og 3 gjester