Side 1 av 1

FUTSAL: KFUM Oslo - Hulløy Lørdag 25/11 kl 1615

Lagt inn: tir nov 21, 2017 11:14 am
av J I P
Fra FC Hulløy sin facebookside
25. og 26. November er det klart for 2 bortekamper.
FC Hulløy Bodø - KFUM, lørdag klokken 1615
FC Hulløy Bodø - Sandefjord søndag klokken 1530.

Etter en solid 8-4 seier mot Vadmyra sist, møter vi to tøffe motstandere på bortebane.
Vi stiller en fulltallig tropp foruten Christopher Moen. William Arne Hanssen må stå over kampen mot KFUM etter utvisningen mot Vadmyra.

KFUM er styrket siden i fjor da vi tapte begge kampene mot de. Først ble det 1-0 tap i en jevn kamp i 2. serierunde. Seriehelgen etter gikk vi på et nytt tap i Tromsø mot KFUM Oslo Futsal med stillingen 6-3, der det lenge var jevnt frem til stilingen 3-2.

Tidligere sjef for landslaget Esten O Sæter er tilbake som KFUM trener og leder et mannskap med flere tidligere landslagsprofiler, fra den beste perioden for landslaget.

Med mange spillere på FC Hulløy Bodø som til daglig spiller i Glimt, håper vi på at en del fra supportergruppen Glimt I Sør tar turen til KFUM hallen. Det er Jens Petter Hauge sin deby i Eliteserien i Futsal 👍

Det hadde vært storartet med en "ekstra spiller" på tribunen når vi skal forsøke å bryte en ny barriere ved å slå KFUM Futsal.

Vi har en attraksjon mellom stengene i Kennet Rakvaag og håper han har en av sine beste dager og stenger målet i begge kampene i helga.

Ikke minst blir det spennende å se om nåværende toppscorer i Eliteserien Futsal, Ivar Unhjem forsetter å levere scoringer i de kommende serierundene.
Richard Halvorsen var i storform i vårsesongen med sine 7 scoringer, tipper også han er lysten på å melde seg på med noen mål snart..

Vi hadde mange spillere som sto frem sist helg og satser på at det samme skjer i helga.

For de fra Salten/Bodø som er i Oslo området, kom til KFUM hallen og hjelp oss til seier 👏
Vurderer faktisk å ta turen opp på Ekeberg hvis det passer seg sånn.

Re: FUTSAL: KFUM Oslo - Hulløy Lørdag 25/11 kl 1615

Lagt inn: tor nov 23, 2017 3:45 pm
av J I P
50 kroner for voksne og gratis for barn - er tilbakemeldingen på priser i KFUM sitt arrangement.