Medlemsfordel GLIS: Landskamp Norge-Sverige Tirsdag 26 Mars kl 20:45

Rent supporterrelaterte saker!

Moderator: Larsen

Svar
Brukeravatar
J I P
Innlegg: 10658
Registrert: man feb 23, 2004 8:32 am
Sted: Oslo
Has thanked: 36 times
Been thanked: 48 times
Kontakt:

Medlemsfordel GLIS: Landskamp Norge-Sverige Tirsdag 26 Mars kl 20:45

Legg inn av J I P » ons mar 20, 2019 8:32 am

Glimtsupporterne på Østlandet har en gyllen mulighet til å forberede stemmen på den kommende syngingen på Bodø/Glimts kamper på Østlandet ved å ta turen på landskampen mellom Norge og Sverige Tirsdag 26. Mars klokken 20:45.

GLIS-medlemmer får billetter til denne landskampen til kun kroner 150,- ved å bestille billetter på Norsk SupporterAllianse sitt felt for stående syngende supportere. I og med at dette er et felt for stående syngende supportere så er ikke feltet altfor egnet til de som ønsker å sitte å se på kampen - selv om det nok er muligheter også for de på enkelte deler av feltet.

Når du følger linken så ser du at selve kampbilletten koster 100 kroner og medlemskapet i Norsk SupporterAllianse sin landskampgruppe 50 kroner for hele sesongen (det vil si resten av landskampene på hjemmebane i år)

Bestillingsfrist for billetter til denne kampen er 24 timer før kampstart - det vil si Mandag 25. Mars klokken 20:45 og bestilling skjer via følgende nettside - men hvorfor vente - da risikerer du å glemme av å kjøpe billett:
https://www.fotballsupporter.no/registrering/

Vent ikke for lenge med å bestille. Det er allerede solgt over 20.000 billetter til denne kampen så det er en god mulighet for at Ullevaal blir utsolgt.

Vi bruker IKKE Bodø/Glimt effekter på landskampene til Norge.

Medlemskap i GLIS:
Hvis du ønsker å benytte deg av dette tilbudet på billige landskampbilletter da må du også være medlem av GLIS i 2019. Medlemskap tegner du ved å vippse kontingenten til GLIS
250,- ordinært medlem
100,- student, honnør og militær
Jeg antar vel at GLIS fremdeles har juniormedlemskap til kroner 50,- som gjelder til og med året man fyller 18 år.

VIPPS TIL: 86914 - eller send GLIS en melding via Glimt i Sør sin facebookkonto/messenger eller email glimtisor@gmail.com

God sesong og heia Glimt!
*******************
Sir Humphrey Appleby
If no one knows what you're doing,
then no one knows what you're doing wrong.
******************

Svar