Spond!

Ta en pause fra fotballen og kom og fortell en vits. Eller fortell noe helt annet.

Moderatorer: Larsen, Mod-gruppen.

Svar
Brukeravatar
J I P
Innlegg: 10648
Registrert: man feb 23, 2004 8:32 am
Sted: Oslo
Has thanked: 34 times
Been thanked: 48 times
Kontakt:

Spond!

Legg inn av J I P » tir jun 20, 2017 7:43 am

Hvis du er foreldre som har barn med i forskjellige aktiviteter - og laget ikke allerede har tatt i bruk Spond for å administre/Invitere/kalle inn til møter etc, så ta en titt på løsningen snarest.

Fotballgruppa til laget en av sønnene mine spiller på bruker den aktivt. Lagleder syns det er en drøm å slippe å forholde seg til mailinglister etc. når beskjeder skal gis til de som skal være med på den kampen (klubben har 5 eller 6 lag på dette årstrinnet og rullerer på lag). Det er også enkelt for foreldre å melde forfall til rett lagleder hvis det blir behov for det.

Fungerte for eksempel også utmerket i helgen når vi var på fotballcup og ikke fikk kampoppsettet for søndagen før sent på ettermiddagen mandag.
Og til å sende melding til foreldre om samlingssted når vi skulle ha en hyggelig sosial samling på lørdagskvelden da vi som ikke bodde på skolen fikk lov til å spise der.

Og du behøver ikke facebook for å kunne bruke Spond - det vil si at du enkelt når alle som har et mobilnr og en emailadresse- gjerne begge deler :-)

Og- sålangt er dette gratis!

Er rimelig sikker på at dette kan fungere for en supporterklubb på tur også - hvis et gjeng for eksempel er ute på tur men bor på forskjellige steder og man må gi de andre en beskjed.

Heia Spond sier nu æ
*******************
Sir Humphrey Appleby
If no one knows what you're doing,
then no one knows what you're doing wrong.
******************

Svar