Spillertråd: Andrè Hanssen

Moderators: Sulliken, Larsen

Post Reply
RaymondEngmark
Posts: 2389
Joined: Sat Apr 09, 2011 4:41 pm

Re: Spillertråd: Andrè Hanssen

Post by RaymondEngmark »

Men; det er rart at Glimt med Andrès historikk ikke på forhånd sa at sjangsene er til stede for at dette vil bli en ettårskontrakt. Kunne spart begge for mye tid. Men igjen, saken må jo gå sin gang og vi må vel tørre å tro at det har blitt avslørt ting under den medisinske testen (f.eks MR) som ga større grunn til bekymring enn først antatt.

Og plutselig var vi tilbake til 4-1-5 formasjonen. Nå er det bare en måned til fellestreningene starter og da er det en stor fordel om vi har flere midtbanespillere enn Berg.
Kristatistisk
mortsto
Posts: 7368
Joined: Tue Mar 23, 2004 3:55 pm
Has thanked: 151 times
Been thanked: 443 times

Re: Spillertråd: Andrè Hanssen

Post by mortsto »

eidurgud wrote:Det er da ingenting som tyder på at ting ikke har gått ryddig for seg? Alt AN skriver stemmer ikke, og AH viser ikke tegn på å være bitter eller noe ovenfor Glimt i denne saken.
Det eneste er måten saken kom frem på i DT som jeg linket til lenger opp. Men måten AH uttaler seg på tyder vel på at saken er ganske grei for begge parter.
User avatar
Masinga
Posts: 2065
Joined: Mon Feb 23, 2004 10:58 pm
Location: Oslo

Re: Spillertråd: Andrè Hanssen

Post by Masinga »

Jeg tror Glimt gjorde smart i å trekke seg ut av denne overgangen. Det er krevende å komme tilbake til gammelt nivå når man har passert 30 og slike skader har ofte en tendens til å slå seg opp igjen.
Masinga
Pipp
Posts: 65
Joined: Wed Mar 26, 2008 9:49 am

Re: Spillertråd: Andrè Hanssen

Post by Pipp »

Skjønner at man ikke vil gi langtidskontrakt til AH. Skademessig er han i samme kategori som Christian Berg, og det er ikke lurt å fylle opp med skadeutsatte spillere i midtbaneleddet. Støtter Glimt fullt ut!
Cheese Smirnoff
Posts: 5822
Joined: Wed Mar 26, 2008 5:02 pm
Location: Steigen, eksil i Trondheim

Re: Spillertråd: Andrè Hanssen

Post by Cheese Smirnoff »

RaymondEngmark wrote:Og plutselig var vi tilbake til 4-1-5 formasjonen. Nå er det bare en måned til fellestreningene starter og da er det en stor fordel om vi har flere midtbanespillere enn Berg.
Så da var det kanskje ikke så dumt å vente med fellestreningene allikevel?
Heia, heia, heia!

- Ole-Gunnar Iversen
Post Reply